Totalentreprenad bygga hus Stockholm

Prenada AB

Varmt välkommen till oss på Prenada AB! Vi levererar flera typer av tjänster inom bygg och renovering. Till oss kan du höra av dig om du är i behov av en totalentreprenör, inredningsarkitekt, eller skickliga hantverkare för din kommande renovering.

Vi är ett byggföretag som erbjuder våra tjänster över hela Stockholmsområdet. Oavsett var i Stockholm med omnejd som du bor eller verkar någonstans är du därför varmt välkommen att vända dig till oss. Vi ser till att du får den hjälp du behöver samtidigt som vi erbjuder mycket förmånliga priser.

Vi strävar efter att alltid erbjuda en så smidig process som möjligt. Att få nybyggt eller ombyggt ska inte behöva kännas frustrerande och komplicerat, det ska vara enkelt och roligt! Med våra smarta arbetsmetoder och duktiga hantverkare kan du vara säker på att så blir fallet. Tveka därför inte på att vända dig till oss om du behöver vår hjälp!

Vi har erfarenheten

Vi på Prenada AB har varit verksamma inom byggbranschen i Stockholmsregionen i många år. Vi har därför den erfarenhet, och också den kunskap, som krävs för att kunna förse dig med bästa möjliga service. Detta gäller hela vårt team, samt de hantverkare vi använder oss av i samband med mer omfattande projekt. Totalt har vi som företag funnits i över 15 års tid!

För oss är inte erfarenheten det enda som räknas, vi lägger självklart också yttersta vikt vid kompetens. Att våra hantverkare har relevant utbildning är därmed ett krav. På så sätt kan du vara säker på att alla arbeten genomförs med korrekta och säkra metoder. Vi ser även ständigt till att fortbilda oss för att alltid vara á jour med det senaste inom branschen.

Totalentreprenad bastu Stockholm

Vi är en miljövänlig byggfirma

När du anlitar oss på Prenada AB kan du också känna dig trygg i det faktum att du anlitar en mycket miljövänlig byggfirma. Vi använder oss bland mycket annat nämligen bara av miljövänliga produkter och material. Dessutom ser vi till att vara noggranna med all vår avfallssortering. För oss är det viktigt att kunna erbjuda lösningar inom bygg och totalentreprenad, utan att klimatet tar onödigt mycket skada av detta. Var med och bidra till en bättre miljö tillsammans med oss du med!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify