Våra tjänster

Vi fokuserar på att erbjuda mångsidiga tjänster från totalentreprenad till mindre renoveringsprojekt. Följande tjänster hjälper vi gärna till med:

Badrumsrenovering

Oavsett om du vill göra ett helt nytt badrum eller bara renovera det gamla är vi glada att hjälpa till. Låt oss kontakta våra VVS-ingenjörer och plattsättare för att förverkliga dina badrumsdrömmar. Vi sköter allt från utrivning till finslipning och jobbar efter dina önskemål och preferenser.

Renovering av kök

Köket är ett av hemmets viktigaste rum, det skapar trivsel och gemenskap. Därför försöker vi alltid att göra vårt bästa så att kunden får ett fräscht kök. Vi anpassar oss efter dina behov då vi kan sätta plattor eller installera vitvaror – det är du som bestämmer våra uppgifter.

Nytt husbygge

Har du bestämt dig för att bygga hus? Det är ett stort projekt som vi har lång erfarenhet inom. Vi föreslår att bygga ditt nya hus inom en totalentreprenad, där du kan känna dig trygg under hela byggtiden. Det enda du behöver är att skriva under ett kontrakt med oss.

Altaner och övriga tillbyggnader

Ett hus eller villa är oftast inte komplett utan tillbyggnaderna. Låt oss hjälpa till att designa dessa, så sköter våra snickare resten av jobbet.

Målning

Oberoende av måleriuppdraget kan du vara säker på att våra målare klarar av det både inom-, och utomhus.

Plattsättning

Vilket föredrar du – klinkers eller kakel? Våra plattsättare är certifierade inom båda vilket garanterar ditt kök ett snyggt utseende.

Golvläggning

Vi ser till att utföra en professionell golvläggning då vi arbetar med alla typer av golv – linoleum, laminat, parkett, plast- och gummigolv. Resultatet blir du nöjd med tack vare vår erfarenhet och de rätta redskapen.

Kontorsanpassning

Vi ser till att alltid leverera ett högkvalité arbete där ni som kund blir alltid blir nöjda. För oss är våra kunders rekommendationer allt, och därför erbjuder vi en nöjd kundgaranti på våra kontorsrenoveringar.

Dags för städning

Att städa upp efter bygget är vår specialitet. Vi erbjuder städtjänster anpassade efter behoven som både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar kan ha.  Dina önskemål är vår huvudsakliga riktlinje om hur och när vi ska städa.

Ring eller skriv till oss för att få mer information både kring tjänsterna och priserna. Vi ser fram emot att ha dig som vår nästa kund!