Byggfirman med högsta kvalité i fokus

Vi fokuserar oss på att erbjuda tjänster av hög kvalité både inom totalentreprenad och mindre renoverings-, och byggprojekt. Sedan starten har vi genomfört många och varierade projekt där vi lämnat många nöjda kunder, något vi är stolta över. Lyckliga och tillfredsställa kunder är vårt huvudsakliga mål. Hör gärna av dig för att berätta om ditt projekt, men även för att få referenser som bevisar vår kunnighet och erfarenhet.

Vi är stolta över våra medarbetare

Våra medarbetare är grunden till ett väl utfört jobb, därför värderar vi dem högt. Vi arbetar endast med välutbildade, erfarna och rätt certifierade byggarbetare för att kunna garantera ett fläckfritt resultat. Alla våra uppdrag är ansvarsförsäkrade och vi utfärdar garantier på våra tjänster, något som säkrar dig som vår kund. 

Vem riktar vi oss till?

Villaägare är vår huvudsakliga målgrupp – men vi arbetar även gärna med företag och bostadsrättsägare. Vi arbetar allsidigt med allt ifrån husbyggen till renoveringar som totalentreprenad. Mindre renoveringar för badrum och kök är också något vi har stor erfarenhet inom – såväl som målning, takläggning, taksäkerhet, snöskottning m.m. Här kan du läsa mer om våra olika tjänster vi erbjuder.

Om du planerar att bygga en ny villa eller bara vill tillsätta en utbyggnad till ditt nuvarande hus kan du vända dig till oss.

Behöver du städhjälp efter byggnadsarbetena erbjuder vi det också.

Vi ser fram emot att höra från dig då vi lovar att vara lyhörda för alla era önskemål. Hjärtligt välkommen!